Montaj, service, intretinere aer conditionat in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu! 0769335627 0314366511

Esti in cautarea unei firme pentru igienizare aparate de aer conditionat ?

Noi efectuam igienizare aparate de aer in conditionat Bucuresti, Ilfov, Giurgiu sau sector 1, 2, 3, 4, 5,6 pentru orice model sau marca de aparat aer conditionat.


igienizare - intretinere aer conditionatIgienizare – Intretinere aer conditionat – verificari periodice obligatorii

Dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat este necesara verificarea a acestuia.

Echipa noastra va ofera serviciul de verificare in baza unui contract de mentenanta.

Mai mult decat atat, schimbul de filtre, registre si holendere, face parte din operatiunile uzuale si ciclice menite sa asigure buna functionare a aparatelor de aer conditionat.

Va incurajam sa contactati un specialist pentru curatarea filtrelor de aer conditionat in mod regulat, astfel asigurand functionarea cat mai buna a aparaturii si prelungind durata de viata a aerului conditionat.


Igienizare – Intretinere aer conditionat – curatare filtre aparat de aer conditionat de interior

Pentru ca instalatia dumneavoastra de climatizare sa functioneze in parametrii optimi, este necesara curatarea periodica a filtrelor de interior.


Curatare evaporator, condensator, tava condens

Operatiuni precum curatarea evaporatorului, condensatorului sau tavii de condens au rolul de a mentine ridicat standardul de functionare a instalatiei dumneavoastra de aer conditionat.

Curatarea acestor elemente asigura totodata si calitatea aerului, ajutand impotriva impuritatilor si mentinand calitatea aerului la un nivel ridicat.


politica de confidentialitate, politica de retur, termeni si conditii

Igienizare aer conditionat – ventilatie

Curatarea sistemului de ventilatie a instalatiei de climatizare sau eventuala inlocuira a anemostatelor, tubulaturii si a grilelor este vitala ca sa va puteti bucura de confortul oferit de aparatul de aer conditionat.

Intretinerea constanta a aparatului de aer conditionat poate prelungi semnificativ durata de viata a aparaturii dumneavoastra.


Efectuam igienizare aparate de aer conditionat in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu atat pentru aparatele cumparate de la noi cat si pentru alte aparate.

Ne gasiti pe toate listele de montaj din supermarket sau hipermarket autorizati de importatori precum: edco, one confort, aston etc.

Suntem renumiti pentru profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada.

In maximum 48 de ore de la contactare, una dintre echipele noastre va rezolva problema reclamata.