Igienizare – Intretinere aer conditionat Bucuresti sector 1 2 3 4 5 6, Ilfov, Giurgiu

Esti in cautarea unei firme pentru igienizare – intretinere aer conditionat in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu sau sector 1, 2, 3, 4, 5,6 ? Noi efectuam igienizare – intretinere aer conditionat pentru orice model sau marca de aparat aer conditionat.


igienizare - intretinere aer conditionat 

Igienizare – Intretinere aer conditionat – verificari periodice obligatorii

Dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat este necesara verificarea a acestuia. Echipa noastra va ofera serviciul de verificare in baza unui contract de mentenanta. Mai mult decat atat, schimbul de filtre, registre si holendere, face parte din operatiunile uzuale si ciclice menite sa asigure buna functionare a aparatelor de aer conditionat, solicita serviciul de igienizare – intretinere aer conditionat in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu sau sector 1, 2, 3, 4, 5,6


Igienizare – Intretinere aer conditionat – curatare filtre aparate aer conditionat de interior

Pentru ca instalatia dumneavoastra de climatizare sa functioneze in parametrii optimi, este necesara curatarea periodica a filtrelor de interior.


Igienizare – Intretinere aer conditionat – curatare evaporator, condensator, tava condens

Operatiuni precum curatarea evaporatorului, condensatorului sau tavii de condens au rolul de a mentine ridicat standardul de functionare a instalatiei dumneavoastra de aer conditionat.


Igienizare – Intretinere aer conditionat – ventilatie

Curatarea sistemului de ventilatie a instalatiei de climatizare sau eventuala inlocuira a anemostatelor, tubulaturii si a grilelor este vitala pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de confortul oferit de aparatul de aer conditionat.


 

Efectuam igienizare – intretinere aer conditionat in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu sau sector 1, 2, 3, 4, 5,6 atat pentru aparatele cumparate de la noi cat si pentru alte aparate cumparate din alte magazine.

Ne gasiti pe toate listele de montaj din supermarket sau hipermarket in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, autorizati de importatori precum: edco, one confort, aston, unicop, relco etc. Suntem renumiti pentru profesionalismul si seriozitatea de care dam dovada.

In maximum 48 de ore de la contactare, una dintre echipele noastre va rezolva problema reclamata.

CONTACTATI-NE PENTRU DETALII VEDETI TARIFELE