Montaj, service, intretinere aer conditionat in Bucuresti, Ilfov, Giurgiu! 0769335627 0314366511

Montaj – Instalare aer conditionat giurgiu

Esti in cautarea unei firme pentru montaj, service, intretinere, preturi aer conditionat Giurgiu ? Noi oferim montaj, service, intretinere, preturi aer conditionat Giurgiu pentru orice model sau marca de aparat aer conditionat.

Daca tocmai ati achizitionat o instalatie de aer conditionat este indicat sa apelati la un montaj – instalare aer conditionat de specialitate. Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.

La toate montajele se foloseste pompa de vid.

Montaj – Instalare aer conditionat giurgiu se refera la:

  1. traseu frigorific 3ml (teava+izolatie)
  2. o singura strapungere prin zid (beton, bca sau caramida)
  3. nu se fac strapungeri prin: grinzi sau stalpi de rezistenta.
  4. cablu elecrtic de legatura intre unitatii 4×1,5: 3,5 ml
  5. elemente de fixare:dibluri si holzsuruburii
  6. in functie de aparat-suruburi m8-4buc,saibe plate 8buc,piulite m8-4buc
  7. tub evacuare condes 3ml
  8. suport standard de fixare a unitatii exterioare 400×400
  9. cablu alimentare unitate interioara:1ml

Reparatii – Service aer conditionat giurgiu

aer conditionat giurgiuEsti in cautarea unei firme pentru reparatii – service aer conditionat giurgiu ? Noi efectuam reparatii – service aer conditionat pentru orice model sau marca de aparat aer conditionat.

Daca aveti probleme cu o instalatie de aer conditionat este indicat sa apelati la reparatii – service aer conditionat de specialitate. Echipa noastra este acreditata si detine experienta necesara pentru a duce la indeplinire o astfel de sarcina.

Reparatii – Service aer conditionat giurgiu pentru aparate de uz casnic

Daca aveti nevoie de reparatii – service pentru aparatele de aer conditionat de uz casnic, echipa noastra dispune de mijloacele necesare pentru a veni in intampinarea asteptarilor clientilor nostri privind service-ul pentru aparatele de aer conditionat din caminele dumneavoastra.

Putem inlocui cu succes spliterele sau compresoarele uzate sau defecte, fara a fi nevoie sa renuntati la toata instalatia deja achizitionata.

Igienizare – Intretinere aer conditionat giurgiu

Esti in cautarea unei firme pentru igienizare – intretinere aer conditionat ? Noi efectuam igienizare – intretinere aer conditionat pentru orice model sau marca de aparat aer conditionat.

Igienizare – Intretinere aer conditionat – verificari periodice obligatorii

Dupa achizitionarea unui aparat de aer conditionat este necesara verificarea a acestuia. Echipa noastra va ofera serviciul de verificare in baza unui contract de mentenanta. Mai mult decat atat, schimbul de filtre, registre si holendere, face parte din operatiunile uzuale si ciclice menite sa asigure buna functionare a aparatelor de aer conditionat.

Igienizare – Intretinere aer conditionat – curatare filtre aparate aer conditionat de interior

Pentru ca instalatia dumneavoastra de climatizare sa functioneze in parametrii optimi, este necesara curatarea periodica a filtrelor de interior.

Igienizare – Intretinere aer conditionat – curatare evaporator, condensator, tava condens

Operatiuni precum curatarea evaporatorului, condensatorului sau tavii de condens au rolul de a mentine ridicat standardul de functionare a instalatiei dumneavoastra de aer conditionat.

Igienizare – Intretinere aer conditionat – ventilatie

Curatarea sistemului de ventilatie a instalatiei de climatizare sau eventuala inlocuira a anemostatelor, tubulaturii si a grilelor este vitala pentru ca dumneavoastra sa va puteti bucura de confortul oferit de aparatul de aer conditionat.